Hoe Everdat helpt bij schade aan uw zonnestroom-installatie

Wij ontdekten dat er koper was gestolen op de zonneweide in Eemnes. Dit werd met behulp van de dagelijkse monitoring door onze data-analist ontdekt. Door de diefstal ontstond een onveilige situatie en was het systeem zodanig beschadigd dat het niet meer maximaal produceerde. 

contact opnemen

Hoe gaat Everday te werk om schade aan uw zonnestroom-installatie op te lossen?

Na constatering werd door ons snel geschakeld met de politie en verzekeraar. Dit om de gevaarlijke situatie zo snel mogelijk samen met de service-engineers te verhelpen. Hiervoor maakten wij samen een herstelplan.

Wat het resultaat was?

Op de plekken waar koper ontbrak, hebben wij het koper op een veilige wijze terug geplaatst. Daarnaast hebben wij preventieve maatregelen getroffen door camera’s te plaatsen om zo herhaling tegen te gaan. Verder was het noodzakelijk een schaderapport op te stellen voor de verzekeraar om de verzekeringsclaim af te handelen. Everday heeft hiervoor de expertise in huis en hielp zo bij de snelle afwikkeling. De diefstal had door onze aanpak weinig invloed op de zonnestroomproductie, het systeem is met camera bewaking extra beschermd en de administratieve afhandeling verliep snel en efficiënt.

Hulp nodig?

Ons team staat voor je klaar ook in situaties waar expertise is benodigd!

Afspraak maken

Wij zijn Everday

Wij streven op elk mogelijke manier naar het hoogst mogelijke rendement van uw zonnestroom-installatie!

Haal meer uit uw investering en de zon met Solar Asset Management van Everday. Wij beheren uw grootschalig zonnestroomsysteem van A tot Z voor een optimaal rendement in de breedste zin. Zoals een hogere opbrengst tegen lagere kosten, maar ook een breed draagvlak en een positieve impact op mens en natuur. Vandaag én op de lange termijn. Dat is de belofte van Everday.

Meer over ons

KwP in beheer

Installaties

jaar ervaring

Een greep uit onze items

Alle nieuwsitems