22 april was het nationale zaaidag

Het was afgelopen vrijdag niet alleen de Dag van de Aarde, het was ook Nationale Zaaidag. Een initiatief geïnitieerd door Everday parnter ‘The Pollinators’! Samen met The Pollinators draagt het team van Everday bij aan het verhogen van de biodiversiteit, dat doen we onder meer door op Zonneweide Eemnes biologisch bloemzaad te strooien.

Zorgdragen voor de omgeving van de zonnestroominstallatie

“𝘞𝘦 𝘮𝘰𝘦𝘵𝘦𝘯 𝘣𝘦𝘵𝘦𝘳 𝘯𝘢𝘥𝘦𝘯𝘬𝘦𝘯 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘥𝘦 𝘪𝘮𝘱𝘢𝘤𝘵 𝘰𝘱 𝘥𝘦 𝘰𝘮𝘨𝘦𝘷𝘪𝘯𝘨, 𝘯𝘢𝘵𝘶𝘶𝘳 𝘦𝘯 𝘮𝘢𝘢𝘵𝘴𝘤𝘩𝘢𝘱𝘱𝘪𝘫.” Dit zei Bas IJpelaar, Commercieel Manager Everday eerder over het ontstaan van Everday. Solar Asset Management is namelijk niet alleen het beheer van en de zorg voor een zonnestroomsysteem, het is ook zorg dragen voor de omgeving van het zonnestroomsysteem.

De samenwerking met The Pollinators stelt Everday in staat met experts de biodiversiteit in de omgeving van de zonnestroomsystemen die zij in beheer heeft te onderzoeken, verbeteren en op peil te houden.

Everday is trots dat het niet alleen sterker en slimmer wordt van het partnership met The Pollinators, maar dat het ook bijdraagt aan de totstandkoming van landelijke acties zoals de Nationale Zaaidag.

Hieronder een kort verslag van de Zaai-Actie op Zonneweide Eemnes! Over een paar maanden zullen de bloemen vele 🐝 en 🦋 aantrekken!

Hulp nodig?

Benieuwd wat wij voor uw zonnestroomsysteem kunnen betekenen? Klik op onderstaande knop.

Solar Asset Management

Wij zijn Everday

Wij streven op elk mogelijke manier naar het hoogst mogelijke rendement van uw zonnestroom-installatie!

Haal meer uit uw investering en de zon met Solar Asset Management van Everday. Wij beheren uw grootschalig zonnestroomsysteem van A tot Z voor een optimaal rendement in de breedste zin. Zoals een hogere opbrengst tegen lagere kosten, maar ook een breed draagvlak en een positieve impact op mens en natuur. Vandaag én op de lange termijn. Dat is de belofte van Everday.

Meer over ons

KwP in beheer

Installaties

jaar ervaring

Een greep uit onze items

Alle nieuwsitems
Of schone zonnepanelen belangrijk zijn?

Of schone zonnepanelen belangrijk zijn?

Altijd schone zonnepanelen. Wij leggen uit waarom!Waarom schone zonnepanelen veel impact hebben op uw zonnestroominstallatie? In dit artikel vertellen wij u er graag meer over. Wilt u zonnepanelen laten reinigen? Neem vrijblijvend contact op!Hoe kom je erachter of de...

Lees meer