Solliciteren
a

Vacature Solar Asset Manager

Het beheren van zonnestroominstallaties alsof het je eigen zonnestroominstallatie is. Als Solar Asset Manager organiseer je alle zaken rondom de installatie voor maximaal rendement. Ook onderhoud je een goede relatie met onze klanten. Klaar voor deze mooie uitdaging in Rosmalen?

085 020 46 60

De vacature Solar Asset Manager in het kort

Salaris

€3500 – €5500

Uren

40 uur per week

Locatie

Rosmalen

Hier krijg jij energie van als  Solar Asset Manager

Z

De mens

Werken in een hecht en ondernemend team dat samen werkt aan haar doelstellingen. Bij ons staat de mens voorop.

Z

Vrijheid

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om te laten zien wat je in je hebt en waar je nog wil en kan groeien.

Z

Innovatie en techniek

Bijdragen aan de energie transitie door te werken aan Installaties waar technische producten worden toegepast die constante in innovatieve ontwikkeling zijn

Dit ga je doen als (Solar) Asset Manager

Jij bent het aanspreekpunt voor de klant. Op dagelijkse basis ben je actief met relatie- en contractmanagement, vanuit een goed beheerd installatie dossier. Natuurlijk in nauwe samenwerking met je collega’s. Je kijkt naar de risico’s op zowel juridisch, financieel als technisch vlak en verwerkt deze inschatting in rapportages. Dankzij jouw proactieve houding heb je zicht in de businesscases. Je houdt de financiële situatie goed in de gaten en stuurt waar nodig bij voor optimaal resultaat in de breedste zin.

Als Asset Manager ga je volop meebouwen aan de groei van Everday. Waarbij je de ruimte krijgt om veel verantwoordelijkheden op te pakken en je verder te ontwikkelen. Samen gaan we voor optimaal positief rendement. Je organiseert de benodigde diensten zoals groen onderhoud, schoonmaak, inspecties etc. Oftewel, een diverse rol met veel impact.

Jouw uitdagingen:

• Tevreden klanten door het goed beheren van de aan ons toevertrouwde assets op basis van de onderliggende contracten;
• Samen als team asset management assets verder door ontwikkelen naar een professionele en winstgevende activiteit binnen de Greenchoice groep;
• Het controleren en eventueel bijsturen van de businesscase, waarbij je zorgt voor een optimaal rendement van je assets.

Samen impact maken

Binnen het asset management team werken we hecht samen, ieder zijn eigen portefeuille, maar ook zijn eigen kwaliteiten die we inzetten voor alle Installaties bij ons in beheer. De asset manager wordt op technisch vlak ondersteunt door technisch asset managers, waarvoor een zonnestroom-, windinstallatie of een batterij weinig geheimen kent. Ook buiten het team werken we binnen Everday en de Greenchoice groep nauw samen en zijn de lijntjes direct voor de juiste juridische, financiële en administratieve ondersteuning. Zo maken wij samen impact voor onze klanten en de energietransitie.

Bij Everday zijn we wie we zijn. We willen dat iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt, niet ondanks, maar dankzij onze verschillen. Juist omdat we allemaal anders zijn, komen we tot de beste oplossingen. Hier doet het ertoe wie je bent. Jouw gender, geloof, overtuigingen, kledingstijl, leeftijd en thuissituatie maken jou wie je bent. We streven naar een inclusieve cultuur waarin diversiteit en gelijkwaardigheid net zo vanzelfsprekend is als duurzaamheid. We vinden elkaar in ons gemeenschappelijke doel: de energietransitie van en voor iedereen maken. Door samen iedere dag weer te gaan voor groene keuzes, maken we de wereld van morgen beter.

Dit vindt Frederik, Asset Management & Operations, het leukste aan zijn baan: “O&M is de toekomst binnen de (solar) branche. Je kan onderdeel zijn van een gedreven en ondernemend team wat zorgt voor de optimale prestatie van duurzame energiesystemen voor nu en in de komende jaren.’’

Hiermee laten we jouw energie branden

• Een bruto maandsalaris van € 3.500,- tot € 5.500,-, op basis van een 40-urige werkweek en 8% vakantietoeslag.
• Een individueel keuzebudget van 8,33% van je bruto jaarsalaris waarmee je zelf keuzes kunt maken in arbeidsvoorwaarden. Zo kun je dit bedrag laten uitbetalen of bijvoorbeeld extra verlofdagen kopen. Je kunt (een deel van) het bedrag ook schenken aan een goed doel via onze samenwerking met The Social Handshake.
• Een bonusregeling van maximaal twee bruto maandsalarissen per jaar.
• Een contract voor bepaalde tijd om elkaar eerst goed te leren kennen. Als we goed bij elkaar passen, zetten we dit graag om in een duurzame samenwerking. In de vorm van een vast contract.
• Een duurzame leaseautoregeling, zodat jij je vrij kunt bewegen naar al je klantafspraken.
• Een reiskosten- of kilometervergoeding om je reiskosten te dekken.
• Een duurzame pensioenverzekering via Zwitserleven, waarvoor jij als werknemer maar een kleine bijdrage levert, en een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering van De Goudse.
• Personeelskorting op de levering van groene stroom en bosgecompenseerd gas van Greenchoice.
• Volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, onder meer door trainingen via onze Greenhouse Academy.
• Een hybride werkcultuur. Om het thuiswerken zo prettig mogelijk te maken, krijg je een telefoon, laptop, monitor, toetsenbord, muis, privacyscherm en eventueel een dockingstation in bruikleen.
• Aandacht voor jouw gezondheid. Zo is er een paar keer per week vers fruit van duurzame telers, staat er zowel een tafeltennistafel als tafelvoetbal en bieden we faciliteiten om jouw energiebalans op peil te houden.
• Allerlei sportieve, creatieve en toffe activiteiten zoals familiedag, fietstochten en proeverijen.
En heb jij iets nodig om het werk voor jou mogelijk te maken? Laat het ons weten. We denken graag met je mee. Ook is het mogelijk om je werkplek naar jouw situatie aan te passen en kunnen we je voorzien in specifieke software.

Jij bent onze positieve energie

Je bekijkt een vraagstuk altijd vanuit verschillende invalshoeken en weet een uitdaging snel te doorgronden. Als jij een oplossing hebt, wacht je niet met handelen tot het je wordt gevraagd. Je gaat over tot actie. Waar nodig alleen, maar het liefst ga je samen voor impact. En dankzij je voel voor commercie, zie je niet alleen kansen maar benut je ze ook.

Daarnaast heb je:

• HBO werk- en denkniveau;
• Enkele jaren ervaring binnen een commerciële functie, waarbij contractmanagement en financiën onderdeel waren van je werkzaamheden.
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, zowel je collega’s als klanten zijn voornamelijk Nederlandstalig.

Solliciteer en kies voor zon!

Enthousiast over deze baan? Reageer uiterlijk 14 april 2024 via de sollicitatiebutton. Als we een match zien, maken we graag zo snel mogelijk kennis. We wachten dus niet op de uiterlijke reactiedatum met het uitnodigen van kandidaten. Heb je nog vragen over de functie of de sollicitatie- en selectieprocedure? App of bel dan met Frederik van Asbeck, via 06-15226461

Frederik staat absoluut klaar voor jou als sollicitant, maar als accountmanager of recruiter hoef je geen reactie te verwachten. Directe acquisitie wordt niet gewaardeerd. We hebben een interne recruiter on the job, wat maakt dat we niet opzoek zijn naar nieuwe recruitment partners.

solliciteer direct

Zo ziet het sollicitatieproces eruit voor de vacature Solar Asset Manager

  1. Reageer via de sollicitatiebutton. En vul je sollicitatie aan met CV en (korte) motivatie.
  2. Je ontvangt binnen 10 dagen een reactie.
  3. Zien we een match? Dan maken we eerst telefonisch kennis met je.
  4. Vervolgens zijn er twee gesprekken. Eerst ga je in gesprek met de direct leidinggevende van deze functie en de HR adviseur. In het tweede gesprek spreek je Directe collega’s met ervaring in Solar Asset Management.
  5. Krijgen we energie van elkaar? Dan verwelkomen we je graag!
Meer over ons

KwP in beheer

Installaties

jaar ervaring

Solliciteer direct op de vacature:
Solar Asset Manager