Solliciteren
a

Vacature Technisch Inkoper

Heb jij passie voor techniek en zorg dat alles gestroomlijnd verloopt? Watt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem direct contact met ons op door te bellen of bekijk de volledige vacature en vul het contactformulier in.

085 020 46 60

Over de vacature werkvoorbereider 

Salaris

€2800,- to €3800 per maand

Uren

32-40 uur per week

Locatie

Rosmalen

Werken aan gave zonnestroominstallaties: daar kunnen we jouw kennis en positieve energie goed bij gebruiken. Als Technisch Inkoper werk je aan een verscheidenheid van mooie projecten. Zien wij je binnenkort in Rosmalen? 

Hier krijg jij energie van als Technisch Inkoper

De mens

Werken in een hecht en ondernemend team dat samen werkt aan haar doelstellingen. Bij ons staat de mens voorop.

Vrijheid

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de ruimte om te laten zien wat je in je hebt en waar je nog wil en kan groeien.

Innovatie en techniek

Bijdragen aan de energietransitie door te werken aan Installaties waar technische producten worden toegepast die constante in innovatieve ontwikkeling zijn.

Dit ga je doen als Technisch Inkoper

Als Technisch Inkoper draag je bij aan een optimaal inkoopproces voor de onderhouds- en herstelprojecten. Daarnaast krijg je de o.a. de volgende taken:

 • Je stelt technische specificaties op en zorgt voor de inkoop van materiaal en diensten;
 • Je hebt nauw contact met de Field Service Engineers, Planning en Assetmanagers. Dit om goed te bepalen wat in te kopen voor de projecten;
 • Je bent een belangrijke steun voor de projectleider en uitvoerder in de voorbereiding van de grotere projecten. Denk bijvoorbeeld aan herstelprojecten na stormschade of vernieuwing.

Samen impact maken

Het Service team van Everday team bestaat uit Field Service Engineers, Service Coördinator en een Manager Service. Samen zorgen we dat de klant vertrouwen heeft dat hun grootschalige zonnesysteem in goede handen is, vandaag en in de toekomst. We pakken aan, hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en houden van een lolletje. Wellicht een tikkeltje eigenwijs, maar dat hoort bij ons techneuten.

Bij Everday zijn we wie we zijn. We willen dat iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt, niet ondanks, maar dankzij onze verschillen. Juist omdat we allemaal anders zijn, komen we tot de beste oplossingen. Hier doet het ertoe wie je bent. Jouw gender, geloof, overtuigingen, kledingstijl, leeftijd en thuissituatie maken jou wie je bent. We streven naar een inclusieve cultuur waarin diversiteit en gelijkwaardigheid net zo vanzelfsprekend is als duurzaamheid. We vinden elkaar in ons gemeenschappelijke doel: samen slimme keuzes maken.

Dit vindt Arjan, Manager Service het leukste aan zijn baan: Werken in en met een leuk, ondernemend en inspirerend team en echt kunnen bijdragen aan de energietransitie is waarom ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga!’’

Hiermee laten we jouw energie branden

 • Een bruto maandsalaris van € 2.800,- tot € 3.800,-, op basis van een 40-urige werkweek en 8% vakantietoeslag.
 • Een bonusregeling van maximaal twee bruto maandsalarissen per jaar.
 • Een contract voor bepaalde tijd om elkaar eerst goed te leren kennen. Als we goed bij elkaar passen, zetten we dit graag om in een langdurige samenwerking. In de vorm van een vast contract.
 • Een individueel keuzebudget van 8,33% van je bruto jaarsalaris waarmee je zelf keuzes kunt maken in arbeidsvoorwaarden. Zo kun je dit bedrag laten uitbetalen of bijvoorbeeld extra verlofdagen kopen. Je kunt (een deel van) het bedrag ook schenken aan een goed doel via onze samenwerking met The Social Handshake.
 • 25 vakantiedagen als je fulltime werkt
 • Een aantrekkelijke fietsenregeling waarbij je tot 90% van de kostprijs van je fiets vergoed krijgt als je ook regelmatig de fiets neemt.
 • Een reiskosten- of kilometervergoeding om je reiskosten te dekken.
 • Een pensioenverzekering via Zwitserleven, waarvoor jij als werknemer maar een kleine bijdrage levert, en een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering van De Goudse.
 • Personeelskorting op de levering van stroom en bosgecompenseerd gas van Greenchoice.
 • Volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, onder meer door trainingen via onze Greenhouse Academy. Ook hebben we een aantrekkelijke studiekostenregeling voor ontwikkelactiviteiten buiten de deur.
 • Een hybride werkcultuur. Om het thuiswerken zo prettig mogelijk te maken, krijg je een telefoon, laptop, monitor, toetsenbord, muis, privacyscherm en eventueel een dockingstation in bruikleen..
 • Aandacht voor jouw gezondheid. Zo is er een paar keer per week vers fruit van lokale telers, staat er zowel een tafeltennistafel als tafelvoetbal en bieden we faciliteiten om jouw energiebalans op peil te houden.
 • Allerlei sportieve, creatieve en toffe activiteiten zoals familiedag, fietstochten en proeverijen.

Jij bent onze positieve energie
Je stelt hoge eisen aan je werk en voelt je mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk van de afdeling. Je grijpt vlot in wanneer de situatie hierom vraagt en betrekt je collega’s. Samen bereik je het beste resultaat.

Daarnaast heb je:

 • Een afgeronde technische opleiding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal. Binnen Everday communiceren we in het Nederlands, waar het wel kan zijn dat je in het Engels met een externe schakelt;
 • Affiniteit met duurzaamheid. Je werkt graag mee aan de energietransitie in Nederland.

Solliciteer en kies voor zon!
Enthousiast over deze baan? Reageer snel via de sollicitatiebutton. Als we een match zien, maken we graag zo snel mogelijk kennis. We wachten dus niet op de uiterlijke reactiedatum met het uitnodigen van kandidaten.

Heb je nog vragen over de functie of de sollicitatie- en selectieprocedure? App of bel dan met Arjan de Bruijn, Manager Service, via 06 – 58 99 69 74.

Directe acquisitie wordt niet gewaardeerd. We hebben een interne en externe recruiter on the job, wat maakt dat we niet opzoek zijn naar nieuwe recruitment partners. Arjan staat absoluut klaar voor jou als sollicitant, maar als accountmanager of recruiter hoef je geen reactie te verwachten.

solliciteer direct

Zo ziet het sollicitatieproces eruit voor de vacature werkvoorbereider

 1. Reageer via de sollicitatiebutton. En vul je sollicitatie aan met CV en (korte) motivatie.
 2. Je ontvangt binnen 10 dagen een reactie.
 3. Zien we een match? Dan maken we eerst telefonisch kennis met je.
  Vervolgens zijn er twee gesprekken. Eerst ga je in gesprek met Arjan en Yvonne, Manager Service en HR Adviseur.In het tweede gesprek maak je kennis met de rest van het team.
 4. Krijgen we energie van elkaar? Dan verwelkomen we je graag!

KwP in beheer

Installaties

jaar ervaring

Solliciteer direct op de vacature:
Technisch Inkoper